Reviews

Vanaf 2016 worden onze klantreviews verzameld door KiyOh, de grootste onafhankelijke verzamelaar van klantbeoordelingen in Nederland. Klik op onderstaand logo om de meest recente reviews te kunnen lezen.

Beoordelingen 2015:

“Zeer tevreden over de Droam. Heel de tijd op de camping in Zuid Frankrijk, Cap d’agde internet gehad. Overzicht op de app was ook zeer goed bij te houden. Ik raad de Droam zeker aan bij vrienden”

Tamara (3000MB, Frankrijk)

 

“Tijdens onze vakantie in peschiera / Italie redelijk gebruik kunnen maken van het internet, helaas was de ontvangst aan het gardameer matig en met tijden behoorlijk slecht, maar ook met tijden behoorlijk goed, al met al een prima service en de volgende keer neem ik zeker weer een Droam mee!”

Peter van der Borst (Onbeperkt, Italië))

 

“In Frankrijk werkte het zeker naar behoren. Erg fijn om ook mobiel internet te hebben. In Italië werkte het ook prima tot 1 augustus toen was het ineens uit met de pret..”

 Boas (Onbeperkt, EU)

 

“Een perfecte manier om internet te hebben on het buitenland”

Nijhof (2000MB, EU)

 

“Voor het eerst Droam gebruikt in het buitenland. Zo simpel in gebruik en kleiner dan mijn mobiel. Snel verbinding en nadat ik de kinderen van mijn vriend een half uur met hun mobiel in de hand de lucht in staken omdat de wifi op de camping slecht was, ze ook toegang gegeven. Nog nooit zo populair geweest!!”

Onbekend (3000MB, Frankrijk)

 

 

“Kwam buitengewoon goed van pas, m.n. voor gebruik van Google Maps etc.”

Onbekend (3000MB, Verenigde Staten)

 

“Wij hoefden geen gebruik te maken van uw droam omdat wij op onze locaties toch Wifi hadden. Bedankt voor het correct afhandelen van de betaling retouren.”

Fam Teunis (2000MB, Spanje)

 

“Moest even de slag te pakken krijgen bij het aanmelden, later werkte de droam perfect, neem de volgende keer een iets snellere lijn. dit werkte beter als een wifi op de camping.”

Hans (2000MB, Oostenrijk)

 

“Bedankt voor de compensatie van de gemiste dagen. Erg netjes. Uiteindelijk zeer tevreden over jullie product want als het eenmaal werkt is het fantastisch.”

 Pilaar (3000MB, Zweden)

 

“Wij hebben tijdens de “carbage run” gebruik gemaakt van een Droam. Dit naar volle tevredenheid. Wel hebben we de databundel vrij snel verhoogd van 1 naar 3 gigabyte. We hebben in Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen met drie personen volop zitten facebooken, whatsapp en onze www bijgehouden. Met drie personen en 5 apparaten. Werkte bijna overal snel en vlekkeloos, alleen in een onbewoond gebied in Noorwegen was even geen bereik. En we moesten tot 2 x het apparaat resetten dmv de batterij uitnemen. Dit laatste was na de grensovergang en het dan niet willen omschakelen naar ander land/netwerk. Verder prima apparaat, voor prima prijs.”

Lensink (3000MB, EU)

 

“Wederom optimaal kunnen genieten van een snelle internetverbinding. Op vakanties is de Droam echt de oplossing. Aanmelden en gaan met die banaan. Geen moeilijke toestanden en het verbruik kun je zelf op eenvoudige wijze in de gaten houden zodat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Dus zonder de Droam gaan wij niet weer op vakantie!”

Wessel Hansen (3000MB, Italië)

 

Prima product van Droam. Inschakelen in betreffend land en je hebt snel internet op de beurs (in ons geval). Goede service.

Coatech (5000MB, Duitsland)

 

“Erg handig als je online wilt zijn in het buitenland als je b.v. iets wilt uitzoeken terwijl er geen Wifi beschikbaar is. Dit kan b.v. het opzoeken van informatie over een museum zijn als je niet in je hotel bent.”

Sander (1000MB, Verenigd Koninkrijk)

 

“Tijdens een lange reis in de VS gebruik gemaakt van Droam. Niet ontevreden, al blijft het wel zaak goed te controleren waar er dekking is. Bijvoorbeeld in veel nationale parken is er nauwelijks mobiel telefoonverkeer mogelijk, en dan werkt een oplossing als Droam (of welke andere dan ook) ook niet. In het kort – tevreden over de oplossing en de servicegerichtheid, maar let op de beperkingen om teleurstelling te voorkomen.”

Charles Odinot (3000MB, Verenigde Staten)

 

Werkte PERFECT! Met meerdere devices gelijktijdig ingelogd, direct operationeel, excellente ontvangst. Echte aanrader!”

Familie Stam (Onbeperkt, Italië)

 


“Hebben Droam meegenomen naar Frankrijk. Hadden tweemaal 3000MB besteld en ook opgemaakt. Droam werkt perfect complimenten daarvoor. Je kunt de Droam ook gebruiken tijdens het opladen van de batterij, dus Droam lag bij ons de hele dag aan het oplaadsnoer. Werkt perfect. Gaat volgende vakanties weer mee. Contacten met Wereldwijdwifi verliepen ook soepel. “

Onbekend (3000MB, Frankrijk)

 

 

Beoordelingen 2014 en ouder:

“Perfect product, gebruik Droam nu een paar jaar in Italië en het werkt altijd. Je weet ook precies wat de kosten zijn en bent verzekerd van internet. Volgende vakantie gebruik ik hem zeker weer.”

                                                                                              Perry (Onbeperkt, Italië)

 

“Je kunt het bijna niet geloven: je loopt hartje London en je kunt gewoon je mobiel gebruiken of je in Nederland loopt. Zo hoort het natuurlijk ook te zijn, maar dat is door al die roaming niet vanzelfsprekend. Droam is een fantastisch product. Het springt precies in de behoefte die als reiziger nodig hebt. Niet meer afhankelijk van al dan niet gammele Wi-Fi op je bestemming of een McDonalds of Starbucks om je mail te checken. Dit maakt dat je echt weer de mobiele vrijheid hebt zodat je je mail bij kunt houden, kunt WhatsAppen met het thuisfront, op de hoogte blijft via Radio 1 en je je eigen krantje kunt lezen. Vijf apparaten zijn er op aan te sluiten, dus het hele gezin blijft mobiel. Goede service, want ruim op tijd krijg je de spullen toegestuurd en met behulp van de antwoordenvelop alles weer retour. Een echte aanrader voor iedereen!

Marc V. (Onbeperkt, Engeland)

 

“Superhandig die Droam. Ook in de auto zodat je met je iPhone goed kan navigeren. Overal doet hij het. Met meerdere apparaten tegelijk aangesloten geen probleem. Echt een aanrader!”

Christina (Onbeperkt, Nederland)

 

“Geweldig zonder problemen 3 weken constant internet gehad in zweden, wij gingen in laatste week over onze ‘fair use pollicy’ heen en konden dat gelijk herstellen na sms’je. Super service!!”

Anoniem (10000 MB, Zweden)

 

“Super om je eigen Wi-Fi overal mee te nemen. Wel hadden we een probleem met dat onze 1GB data verbruikt was, werd snel verholpen door Droam. In de auto was de connectie minder en was af en toe niet connected. Wel waren we er blij mee op de camping en andere locaties.”

Jan Beugelaar (Onbeperkt, Italië)

 

“Zeer tevreden over het gebruik van de Droam, heeft goed gewerkt hadden een dag geen ontvangst, maar na een SMS naar de klantenservice van Droam was het probleem opgelost de provider in Spanje lag er uit. Bij een volgende keer ga ik de Droam zeker weer bestellen. Snelle afhandeling van de betaling. (binnen 14 dagen) Gelukkig een bedrijf die doen wat ze beloven.”

B.Hoekman (1000 MB, Spanje)

 

“Tijdens onze reis door Noorwegen hebben we veel plezier gehad van Droam. Overal (in en buiten de camper) hadden we prima contact. Toen onze bundel op raakte, was een extra bundel snel geregeld. Met andere woorden: wat op de site wordt beloofd, wordt door Droam ook nagekomen.”

Frans Storm (2000 MB, Noorwegen)

 

“Punten van verbetering: – het toegestuurde pakket had een begeleidend schrijven met handmatige verbeteringen op de uitleg en een smoezelig elastiek om het usb snoer. Niet zo professioneel. – Ik had de indruk dat ATT een betere dekking heeft dan de T-mobile Droam die ik had, bieden jullie dat ook aan, misschien moet je mensen laten kiezen? – De Droam kreeg allerlei berichten, geen idee hoe je dat moet lezen? Waar ging/gaat dat over – Is er een online mogelijkheid om te zien wat je verbruik is? – Doe jullie het ook voor andere landen?”

                                                                                              Philip (3000 MB, USA)

 

“Betreft Droam in West-Amerika (2014). Tip: combineer met een eigen extra reis accu voor mobiele apparatuur met een behoorlijke capaciteit. Droam beloofde dat ik mijn verbruik kon zien. Dat was niet zo, die moest ik per mail opvragen. In de vele afgelegen gebieden had ik soms geen telefoonverbinding en soms wel, maar dan geen 4G. Dan werkt de Droam dus ook niet of alleen bij laag verbruik zoals WhatsApp. Het aantal plekken waar ik geen 4G had, was veel groter dan verwacht. Liep via T-Mobile. Ik weet niet of dat bij een andere provider beter geweest zou zijn. Gezien beperkt bereik dat ik had vind ik het uiteindelijk een dure oplossing. Groot voordeel: je eigen beveiligde verbinding, handig voor bankzaken onderweg.”

                                                                    Andrie van der Helm (3000 MB, USA)

 

“Wij zijn positief verrast! Super service, goed bereik en zeer redelijke prijzen. Wij hebben de Droam in Spanje gebruikt en hadden zodoende internet in het appartement, bij het zwembad en zelfs op het strand. Onze Droam gaf geen mb-verbruik aan. Werd niet moeilijk over gedaan. Indien we er overheen gingen werd dit niet doorberekend. Uiteindelijk een app. gedownload voor verbruik en 2GB is meer dan voldoende voor ons voor 3 weken Spanje. Super bereik en fijn contact met het bedrijf!”

V.Berg (2000 MB, Spanje)

 

“Het bestellen en de levering is super. Gebruik op vakantie kan ik alleen maar zeggen is top. Verder als je problemen stuur je gewoon een mail en je heb bijna gelijk een antwoord terug. Met 1 woord super. Volgende keer zeker weer.”

Eric (2000 MB, Italië)

 

“Dit was het tweede jaar dat wij Droam gebruikt. Eenvoudig in gebruik. Hele goede service, ook tijdens de vakantie kregen we snel en duidelijk antwoord op vragen. Een aanrader.”

Brouwer (Onbeperkt, Italië)

 

“Wij hebben de Droam gebruikt in Frankrijk. De Droam werkt perfect. Snel contact en een goede verbinding.”

                                   Henny van Leusden (2000 MB, Frankrijk)

 

“De Droam was bruikbaar maar zodra het 3G netwerk intensiever gebruikt werd was de Droam zeer traag. vroeg in de ochtend en later op de avond viel er beter mee te werken maar onvergelijkbaar met Wi-Fi. “

Coen (Onbekend)

 

“Goede en snelle service. De Droam werkt prima. Wij zijn er iedere vakantie weer blij mee.”

Justine van den Berg (2000 MB, Frankrijk)

 

Drama, slechte ontvangst en de ‘M’ knop werkte vaak niet. Nadat we de simkaart in het modem van de auto stopte stroomde de bits met hoge snelheid binnen (in 3 dagen 1.5 Gig versnoept) Dus: abonnement is goed, Droam modem slecht.”

Paul (Frankrijk)

 

“Wij hebben op onze reis naar de Noordkaap veelvuldig gebruik gemaakt van de Droam. We hebben daarbij gebruik gemaakt van de Europa mogelijkheid omdat we door verschillende landen reisden. Wegens de lange duur van onze reis hebben zelfs een extra pakket kunnen bestellen via de servicedesk. Prima geregeld en onderweg een snelle verbinding. Goede service en vooral heel veel geld besparend. Een aanrader!”

Eddie Huisman (2000 MB, EU)

 

“In mijn vakantiegebied, Correze, 2G beschikbaar. De betreffende provider, Orange door u gecontracteerd bood slechte ontvangst. F-Contact was veel krachtiger, was door u echter geen contract mee afgesloten, jammer!”

Vos(1000 MB, Frankrijk)

 

“Je kan natuurlijk je gsm gebruiken met tethering om internet te krijgen op je laptop. Maar dit is zo veel makkelijker (aan en uit knop, werkt altijd). En waarschijnlijk ook heel veel goedkoper dan Roaming alhoewel de prijzen daarvan gelukkig steeds meer aan het dalen zijn.”

Thomas (1000 MB, EU)

 

“Als hij bereik had (was wisselend in Frankrijk Ardèche), werkte het uitstekend.”

Marchand (2000 MB, Frankrijk)

 

“Alles was goed, Droam was op tijd, ontvangst was meestal goed, maar allen jammer dat we geen extra bundel konden bijkopen toen we aan de 2 GB zaten. Verder alles OK”

Frank van Opnijnen (2000MB, EU)

 

“Droam werkte prima op onze locatie. Wel blijft het oppassen dat het data verbruik niet ongemerkt te snel oploopt. Gebeurde onder andere bij het downloaden van kranten op onze Ipad, terwijl ik mailde op de laptop. Dus voortaan kranten downloaden op andere (Wi-Fi)locatie. Afwikkeling van bestelling zoals ophoging in Portugal en dergelijke, verliep correct”

Nico van de Ven (2000 MB, Portugal)

 

“Sinds twee jaar maak ik gebruik van Droam. De service hebben wij tot nog toe als erg goed ervaren. Waar we ook waren in Europa, er was bijna altijd een goede verbinding. Het enige wat mij een keer overkwam was dat ik de “spullen” van Droam  vergeten was mee te nemen naar het buitenland. Ik hoefde slechts de administratiekosten te betalen. Betere service bestaat bijna niet!”

E. Berg(1000 MB, EU)

 

“Prima, 2 vakanties gebruik gemaakt van de Droam, zeer tevreden! Geen zorgen over te hoge kosten ivm roaming! Ideaal!!”

Iris Hulster (Onbeperkt, Italië)

 

“Wij hebben op onze fietsvakantie met de Droam door geheel Portugal gefietst. Overal hadden we prima ontvangst. Erg handig. Halverwege hebben we onze bundel op laten waarderen door het sturen van een sms naar Droam. Volgende dag bevestiging per sms ontvangen dat dit geregeld was. Erg handig en voordelig.”

J. (4000 MB, Portugal)

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.